Benzi desenate celebre: Garfield, Dilbert, Alinuta, User Friendly – Bula cand?

Internetul ne ofera astazi o sumedenie de informatii – cu greu poti avea vreme sa le afli pe toate. Si la capitolul “fun” sta foarte bine, inclusiv zona benzi desenate.

Iata ca din zona print (reviste, ziare) multe personaje au ajuns sa fie prezente online.

Cine nu il stie pe Garfield? Probabil putini. Mai ales ca are si site pentru benzile desenate (pentru ca pe zona de “business” exista aceasta adresa). In fiecare zi o noua mica poveste amuzanta in stilul foarte cunoscut.

Ajungem astfel al Dilbert. Si el are si site. Si nu s-a oprit aici: are si blog.

In domeniul IT – mai ales Linux – exista User Friendly.  Aici au fost create in timp o serie de personaje, fiecare cu istorie proprie, cu anumite principii si experiente in baza carora reactioneaza acum intr-un anumit mod. Ceea ce este amuzant este ca “momentul” de pe 9 aprilie (acum inca online din cauza diferentelor de fus orar) este legat de marketing (ce face IT-ul cand din cauza lui s-au pierdut datele de marketing).

Ajungem si pe meleaguri romanesti unde o gasim pe Alinuta cu un site personal: Alin Alinuta – benzi desenate structurate pe varste si nu numai (am aflat despre site via Forumul Blogoree.ro).

Ne-am putea intreba: Bula cand va avea site?

Dar cel mai important ne-am putea intreba: daca in afara se merge pe partea de business si de util, la noi Alinuta (sadica de obicei) este scoasa la rampa. Spune asta ceva despre noi?

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge