PR (relatii publice) pe acest blog?

Am fost intrebata inca de la lansarea acestui blog – si de multe ori de atunci pana acum – de ce nu exista o categorie de PR.

Intrebarea este justificata daca tinem cont de pregatirea mea, de lucrurile pe care le fac, de proiectul PRwave lansat (primul site de PR, imagine, comunicare pentru afaceri si expertiza in domeniu, de cursul pe care il sustin la AcademiadeAfaceri.ro si tot asa.

Dar daca se au in vedere toate acestea trebuie sa se tina cont si ca PRwave a lansat si primul blog de PR din RomaniaPRwave Blog. Tinut de Corina Gonteanu – specialist cu ani buni de experienta. Corina scrie foarte bine, se documenteaza si posturile sale raman actuale si acum. (Ieri spre exemplu a scris despre Exit conversatiile economice / Enter economia conversatiei). Nu imi doresc sa dublez munca ei. Stilul Corinei este unul special, modalitatea de abordare difera uneori semnificativ de a mea. Multe dintre lucrurile pe care le-am scris pana acum au legatura cu PR-ul insa pot fi incluse si la alte categori.

Cand si daca voi simti ca e ca e cazul sa se spuna mai mult decat pe PRwave Blog pe parte de PR o sa lansez si eu o rubrica de PR. Pana atunci, ne raman rubricile actuale.

Share
41 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge