De astazi trebuie sa “fii pe faza” Ghelir.ro

O initiativa cu beneficii si economii pentru vizitatori.

Astazi am placerea de a scrie despre o noua initiativa interesanta in Romania: un site pe care se vinde in fiecare zi un singur produs la un pret special (puteti citi comunicatul de presa cu detalii complete aici).

Ideea ii apartine lui Dragos si a prins contur sub forma lui Ghelir.ro. Creatorii s-au gandit la toate (sau cel putin la foarte multe). Pentru a afla mereu ce e disponibil pe Ghelir.ro vizitatorii se pob abona la alerte (pe email, prin SMS sau RSS).

Mai mult cei ce aleg sa se inscrie ca parteneri pot sa isi insereze un plugin de WordPress sau bannere si astfel sa poata sa fie si platiti cu un comision pentru fiecare vanzare facuta in urma accesarii site-ului sau blogului.

Ghelir.ro este o idee de marketing interesanta la noi. Cred ca va avea si succes – mai ales ca sunt multi cei ce cumpara online. A avea parte de o oferta speciala in fiecare zi nu poate fi decat benefic. Sistemul e simplu, functioneaza si va poate scuti de niste drumuri si aduce niste produse dorite la un pret bun.

Later edit: m-am gandit ca s-ar putea sa va intereseze si un alt amanunt – ma mir ca mi-a scapat cand am scris acest post. Este vorba despre calitate. Cei ce au lansat Ghelir.ro cunosc foarte bine “domeniul”. Stiu ce produse sunt bune  si cum pot obtine preturi speciale pentru cei ce vor cumpara prin intermediul Ghelir.ro. De asemenea, ei se informeaza inainte de a face o achizitie: se asigura ca produsele sunt de calitate, ca parerile la nivel general sunt bune – cu alte cuvinte nu veti gasi pe site doar ceva ieftin – ci lucruri care merita sa fie achizitionate de dumneavoastra sicare va vor multumi din toate punctele vedere, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge