Zapp, Orange, Clicknet sau Vodafone – cine e cel mai bun provider de Internet?

Zapp-ul are solutia de 39 de dolari cu Internet nelimitat si mobil – numai bun de afaceri. Am spus mai demult (aici) ca de la extinderea ofertei exista si unele lipsuri apropo de viteza si de conexiunea care uneori pica din senin.

Orange-ul are si el oferta de internet nelimitat – care am aflat astazi ca e totusi limitat. Adica: platesti 20 pe euro pe luna plus TVA si ai 4 GB de date si pt inca 5 euro inca 500 de mega peste. Viteza se spune ca ar fi buna. Platesti insa modemul sau cardul (daca nu vrei cu tel – cunu vreau eu). La abonament pe 2 ani acestea sunt gratuite.

Vodafone-ul nu se putea lasa mai prejos – asa ca are si el cu ce sa ii imbie – oferta. Din pacate la ei sunt destul de complicati in oferta si nu pare ca pentru oameni care vor o solutie care sa poata fi la o adica utilizata 24/7 ar merita – comparand pretul cu calitatea.

Clicknet-ul a venit si el din urma. Initial am auzit ca aveau o viteza buna. Acum unii spun ca situatia e ca la Zapp. Oricum oferta lor este si ea bogata – si cu referire la trafic nelimitat. Avantajul in acest caz solutia poate furniza internet (ce exprimare) pentru mai mult de un calculator.

Care este insa cea mai buna oferta din ce stiti voi?

Care e solutia cu raportul calitate-pret cel mai bun?

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge