Rezolvarea dilemei

Ziceam acum putina vreme ca am o dilema: daca sa continuu sa scriu in romana, sau sa merg pe engleza (detalii aici). Am primit mai multe reactii – comentarii (inclusiv chiar la un post de astazi).

Le multumesc tuturor celor care au raspuns acestei intrebari. Unul dintre comentatori (Bogdan) a intuit chiar rezolvarea.

De  astazi exista si loredana.prwave.ro/en/ – un blog in engleza al meu. Am postat acolo pentru inceput materialele in engleza de aici (ca sa fie un debut). Loredana’s Blog in English incepe asadar. Voi scrie acolo pe teme asemanatoare si nu numai. Nu o sa fie o traducere a ceea ce voi scrie aici – astfel ca va sfatuiesc sa il adaugati si pe acela in lista de RSS-uri la care sunteti abonati – sau in lista de Bookmarks. Poate ca uneori voi alege sa recomand si acolo niste elemente scrise in romana.

Cei care ma au in Blogroll pot sa adauge si linkul la blogul in engleza (daca vor, eu as fi foarte bucuroasa si le multumesc anticipat).

Pe acest blog reiau scrierea in romana. Subiecte sunt slava domnului. Sper sa continuati sa cititi Loredana. Violeta-Loredana si va astept cu sugestii si comentarii. Si sper sa va placa in continuare (sau de acum incolo – dupa cum este cazul).

Share
59 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge