Curiozitati sau nu?

Daca doar am dori sa ne cream intrebari si dileme ne-am intreba daca e ok ca barbatii sa se racoreasca cu ajutorul evantaiului (folosit de obicei de doamne).

Mergand ceva mai departe cu dilemele si curiozitatile nu putem sa nu remarcam (facand apel la memorie) ca in situatia ce ii implica pe greiere si furnica situatia e putin neclara. Greierele nu munceste ci incanta oamenii – prin cantecul sau. Toata vara. Toamna si frigul vin, iar greierele nu are graunte… si se duce la furnica – ea muncind mereu vara tocmai pentru a agonisi, pentru a-si face provizii pentru toamna. Furnica nu vrea sa ii dea (ea a muncit in timp ce greierele a stat si a cantat). Dar nici omul nu il rasplateste pentru ca l-a incantat. Pe de alta parte, e corect ca unul care canta si nu munceste sa fie rasplatit mai bine chiar decat unul ce trudeste – furnica?

Brian May, chitaristul trupei Queen, este foarte aproape de a deveni doctor in astrofizica. Asta din categoria ce mai fac legendele si cat de mult stim noi despre ele. Ce se afla dincolo de “suprafata” pe care o stim din concerte. Si ce fac vedetele dupa ce parasesc scena. Oricum Brian May a muncit mult pentru acest doctorat si avand in vedere si varsta sa rezultatul este de apreciat. Detalii cititi pe Yahoo News sau pe site-ul oficial al lui Brian May, unde aveti si un interviu, poze si relatari pe larg.

De la noi… probabil ca toti am auzit despre masinile din parcarea de la Hotelul Rex.

Am vazut si eu materialul postat pe dece?blog.

Insa nu masinile ma impresioneaza. Ci o stire de azi dimineata de la ProTV (din pacate nu este inca urcata pe site). O stire in care se arata cum romani amarati, care nu mai aveau ce sa le dea de mancat animalelor au fost invitati de catre oameni din Ardeal sa coseasca – sa isi faca rost de iarba necesara. Totul pe cheltuiala autoritatilor (drumul cu autobuze speciale) si a persoanelor din Ardeal (casa si terenul numai bun de cosit).

Asadar daca se doreste se poate. Si ma bucur sa vad ca se poate si la noi.

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge