Intelligence Competitiv – Competitivitate prin Informatie 2007

Conferinta Anuala de Intelligence Competitiv este un eveniment caruia PRwave i s-a alaturat cu drag ca partener media.

Informatii sunt multe disponibile – am spus acest lucru deseori. Am mentionat de asemenea ca este de dorit sa fie si structurate intr-un mod care sa aduca organizatiei beneficii. Companiile pot sa castige mult daca stiu sa selecteze acele informatii care au legatura cu ele, cu concurenta si nu numai.

Nu o sa va prezint eu aici ce inseamna Intelligence Competitiv. Conceptul este unul foarte cunoscut in alte tari – la noi inca face primii pasi. Baza exista si iata ca si in acest an se organizeaza Conferinta Anuala de Intelligence Competitiv.

Evenimentul este promovat intr-un mod diferit. Pe langa parteneriate media, comunicate si altele, exista un blog: //ic2007.intellcompetitiv.ro/ oficial. Aici veti gasi informatii diverse de la agenda evenimentului actualizata si pana la prezentarile vorbitorilor si inscrierea efectiva.

Tot pe acest blog se observa usor si unele posturi mai speciale (ceva pe Social Bookmarking – postat de Mihaela), elemente ce tin de explicarea conceptului intelligence competitiv prin diverse analogii (Demitizarea lui Greuceanu – tot de Mihaela ca si Companiile romanesti vs. Celtic Glasgow) sau The Need for CI (de Cristina). Gasiti si De ce un blog de eveniment?.

Un blog pe care vi-l recomand – pentru informatia oferita dar si pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului Conferinta Anuala de Intelligence Competitiv – Competitivitate prin Informatie 2007, eveniment organizat de intellCompetitiv si CCIR (co-organizatori).

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge