Vrei un abonament pe un an la revistele Campaign si BIZ? Castiga-l!

Dupa cum bine stiu multi PRwave a anuntat ca va avea un concurs lunar la care premiul va fi un abonament pe un an la revista Campaign. Din motive ce nu au tinut de niciuna din parti am avut cateva luni de pauza. Acum revenim in forta cu un nou concurs la care premiul este un abonament pe un an la revistele Campaign si BIZ!

Tema lunii septembrie:

Viata in agentiile de relatii publice:

1.Cum decurge o zi de lucru obisnuita din viata unui consultant de relatii publice ? Dar una mai putin obisnuita… cum ar arata ?
2.Care credeti ca sunt cele mai importante agentii de relatii publice de pe piata interna ? Dar la nivel international ?
3.Cum credeti ca sunt privite relatiile publice din exterior ?

Daca iti sustii punctul de vedere pe forumul PRwave in perioada 28 septembrie – 7 octombrie, PRwave si Campaign te pot alege drept castigatorul unui abonament pe un an de zile la pachetul Biz+Campaign.

Ca sa puteti participa la concurs trebuie sa accesati acest link de pe PRwave si sa raspundeti in cadrul acelui topic la tema lunii.

Puteti de asemenea sa participati in continuare la concursul cu un premiu de la Pro Editura si Tipografie – Pacientul meu, Sigmund Freud – unde va asteptam!

Share
54 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge