Participare la evenimente cand afara e urat

Nu ai masina. Sau ai dar iti dai seama cum va fi in Bucuresti daca iesi pe vreme de ploaie cand toti pleaca cu masina, semafoarele nu mai functioneaza si canalele se infunda.

Dar ai eveniment. Poate chiar unul (cel putin) la care ai confirmat ca te duci. Sau ceva foarte important se intampla si ar fi bine sa te afli acolo.

Cum faci? Si ce faci? Ce te determina sa te duci la un eveniment indiferent de conditiile atmosferice?

  • Faptul ca ai platit biletul?
  • Invitatii?
  • Faptul ca ai confirmat?
  • Tema evenimentului?
  • Posibilitatile de networking?
  • Obligativitatea – sarcina de serviciu sau plata de catre acesta a participarii?

Asta ca tot au fost azi doua evenimente, promovate prin parteneriat media si de PRwave:. Acestea sunt, in ordine alfabetica: IC2007 – Competitivitate prin Informatie si StrategicMarketing insa evident si alte evenimente in aceeasi zi (spre exemplu Conferinta Red Hat).

Dintre cei ce au participat la aceste evenimente – sau la altele din zile ploioase ori de iarna poate aflam si noi de ce se merge de fapt la un eveniment – tinand cont de alternativele oferite mai sus dar si de alte potentiale variante pe care le puteti adauga. Iar ca precizare finala, nu conteaza daca evenimentul e din zona sport sau IT, daca e financiar sau monden. – ne gandim in general, exemplele de aici fiind evenimentele despre care eu am stiut ca au loc astazi – alaturi de continuarea manifestarilor dedicate 70 de ani de  Casa de Cultura a Studentilor.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge