Mai exista vreun loc?

Decopertare. Asfaltare. Spargere pentru lucrari ulterioare. Carpire. Eventual asfaltare buna. Spargere pentru ca o alta companie isi face de lucru. Tevi de inlocuit. De pus. De scos. Cabluri.

Acesta este Bucurestiul nostru drag. Cel in care se munceste, mai ales acum. Se carpeste pe ici pe colo. Si dupa ce crezi ca ai scapat de bormasini, alte aparate asurzitoare si unii muncitori cu vorbele de “maidan” la ei vin altii. Pleaca si acestia…, dar nu va faceti griji, resurse avem, asa ca noi persoane trebuie sa munceasca pe acea strada.

Fireste ca este de dorit ca strazile sa fie asfaltate. Ca tevile vechi sa fie inlocuite si tuburile pentru fibra optica montate. Dar chiar nu se poate sa fie ceva centralizat facut? Nu e pacat pana la urma si de munca acelora de de asfaltat pentru ca apoi altii sa strice? Nu e pacat sa tot fie fasii si fasiute pe strazi si pe trotuare – dupa reparare? Nu e pacat sa se intinda noroiul mai ales pe aceasta vreme pe strazi, sa fie aruncat de masini pe alte masini si pe pietoni (cu deosebire in zilele cu ploaie)?

Si… ca tot veni vorba… mai e vreun loc in Bucurestiul asta unde nu se lucreaza acum? (unde nu-s nici lucrari incepute?)

Share
51 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge