Aeromodelism – Indoor Challenge 2008

normal_dsc00027.JPGMaine, 27 ianuarie 2008 sunteti toti asteptati la Sala sporturilor din localitatea Chiajna pentru un eveniment diferit de meciurile de fotbal, handbal, hockey sau volei, un sport insa spectaculos, care necesita maiestrie, gandire in spatiu, practica si multa-multa pasiune: aeromodelism.

In acest an are loc a doua editie a Indoor Challenge – un concurs de aeromodelism in sala. Intrarea este libera maine pentru toti participantii.

Din comunicatul oficial mentionez:

Duminica 27 ian. 2008 intre orele 10-18, va avea loc concursul de aero program impus, cite doua manse pt fiecare concurent. In partea a doua se va desfasura o singura mansa de FREESTYLE, in care fiecare pilot isi va putea demonstra maiestria si imaginatia, iar in ultima parte a programului se vor face zboruri demonstrative cu elicopterele.

Coordonate GPS:
N 44° 27′ 46″
E 25° 58′ 33″

Localizare Wikimapia

Indoor Challenge 2008 va fi jurizat de dl Marius Conu, secretar federal la Federatia Romana de Modelism si dl. Silviu Vitikan, aeromodelist si cadru activ in Fortele Aeriene Romane.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Directiei pentru Sport a judetului Ilfov, reprezentata prin dl. Dan Radulian, Primariei din Chiajna si Federatiei Romane de Modelism. Sponsor principal firma TRODAT.

Pentru mai multe informatii
Dragos Marinescu
Director executiv Aeropower
Tel: 0727 777 422

www.aeropower.ro

Aici discutii si poze din ziua antrenamentului. Maine se anunta un spectacol cu o atmosfera placuta.normal_dsc00011.JPG

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge