Doar cat acopera plapuma

Am asistat la cateva zile in care euro a crescut – iar multi au intrat in panica: unii pe plan personal pentru ca nu mai aveau bani sa plateasca diversele rate pe care le-au luat – de la casa la aparatura sau gadge-turi -, altii pe firme intrucat si ei apelasera la diverse credite sau leasing-uri si erau in acel moment incurcati.

Am vazut masini si stiri la televizor cu masini ce in geam aveau anunt din partea proprietarilor cu cedarea leasing-ului.

Orice plan financiar presupune analiza situatiei actuale si de asemenea o planificare atenta a viitorului. Orice credit luat trebuie analizat din toate punctele de vedere si avand in minte WCS (worse case scenario) nu pe cel optimist.

Apropo: ati remarcat ca bancile promoveaza in momentul de fata credite avantajoase pentru IMM? Atentie, nu critic ideea de credit (cu toate implicatiile sale, inclusiv o suma mult mai mare returnata decat cea luata) pentru ca in anumite situatii poate fi singurul raspuns. Dar o planificare atenta si realista trebuie sa stea la baza oricarei decizii.

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge