Vaci, vacute si Supervaci

Dupa Paula ce ofera lapte cu cacao direct (despre care am mai vorbit) si dupa Fulga – extraordinar de bineinteles – si Tnuva si dragostea sa (despre care au vorbit altii) ajungem sa remarcam acum Supervacile celor de la Sanlacta.

Am cautat reclama – din pacate nu am gasit un site unde sa apara pentru a o putea posta aici pentru cei ce nu au vazut-o.

De principiu cadrul e ca intr-un eveniment de exceptie, cand din masini coboara vedetele ce merg pe un covor special si-s fotografiate de zor. De aceasta data vedetele sunt vacute tip superman – de aici ideea de supervaca.

Ce marca va place mai mult din punct de vedere al imaginii si de ce? Prinde mai mult vacuta de la Fulga chiar cu replicile sale? prinde dragostea mamei pentru copil? sau supervaca ce ofera un lapte de calitate? In final alegem un asemenea produs dupa reclama sau dupa cat de bun e – citind inclusiv eticheta – sau dupa pret (pentru ca sa nu uitam exista si lapte Oke, mai ieftin, si Dorna, Brenac – si cred ca mai sunt si alte tipuri, unele mai cu grasime altele degresate)?

Ce v-ar convinge sa luati sau nu lapte de la o anumita marca? Ce actiune de marketing sau promovare ar fi mai utila?

Share
16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge