Domeniile Clos des Colombes – loc inedit si diferit in care sa mergeti anul acesta la mare

Nu se intampla des sa recomand pe blog locuri in care sa se mearga. De aceasta data insa, recomand Domeniile Clos des Colombes. Inaugurate oficial sambata, 22 martie, domeniile va asteapta pe toti in fiecare zi, pe tot parcursul anului, langa statiunea Olimp (la mare asadar) cu restaurant, vie si crama. Puteti asadar sa alegeti sa mancati intr-un restaurant in care se servesc mancaruri traditionale romanesti si frantuzesti – gatite de un bucatar francez; aveti ocazia de a savura unul dintre cele 3 soiuri de vin produse chiar aici. Puteti, duminica, sa va rezervati mese pentru brunch. Aveti de asemenea posibilitatea de a lua parte la degustari – bugate selectate cu deosebita atentie de bucatar. Puteti chiar cumpara sticle cu vinul produs aici.

Domeniile Clos des Colombes se constituie si intr-un loc special in care se pot organiza evenimente speciale (petreceri familiale cu ocazia botezurilor sau a nuntilor sau chiar mese oferite cu ocazia unor teambuildinguri organizate in zona, a unor excursii la malul marii – si posibilitatile sunt infinite). Pe baza de rezervare se pot acomoda grupuri de pana la 200 de persoane si realiza meniuri personalizate.

Multi suntem satui de locurile in care mergem an de an. Apar – ca PRi si nu numai – momente in care trebuie sa sugerezi noi locuri cu care invitati diversi sa fie surprinsi in mod placut. Se cauta rusticul – dar totul trebuie sa fie in acelasi timp modern, curat si ingrijit. La Clos des Colombes am gasit toate acestea. O proprietate ingrijita, cu aranjare clara – de la parcare la gradina si restaurant. Am gasit-o si pe Anne Marie Rosenberg – o frantuzoaica venita in Romania acum cativa ani, care a cumparat aceasta proprietate si a muncit iata 7 ani inainte de inaugurare.

Mai multe informatii pe site-ul oficial – si din comunicatul de presa despre lansare si domenii.

Dupa ce mergeti acolo va astept cu reactii si pareri!

Share
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge