Ce ne aduce summit-ul?

De cand s-a aflat despre faptul ca Romania va fi gazda summit-ului din aprilie 2008, romanii au inceput sa comenteze. Ba ca sunt prea multe fondurile alocate in acest sens, ba ca o sa fie prapad cu circulatia in acel timp si tot asa.

Partea cu cheltuielile este adevarata.

In afara de aceasta, de astazi si circulatia e ingreunata in Bucuresti – cei ce au iesit astazi in oras au vazut ca daca vii dinspre Calea Plevnei si vrei sa ajungi spre Universitate, trebuie sa stai la coada si sa ajungi abia in Romana de unde te reorientezi (nu vorbim si de cat de mult dureaza ocolul – atentie intr-o zi de sambata cand se face simularea, nu in cursul saptamanii cand lumea merge la birou).

Unora summit-ul le aduce zile libere – de voie…. sau de nevoie (in anumite zile nici pietonii nu vor avea acces pe unele strazi).

Aceasta este suprafata la care se opresc cei mai multi cand vine vorba despre summit: cheltuiala, circulatie cu probleme si/sau zile libere (zile pe care multi si le-ar dori intrucat oricum vor intarzia la birou si vor ajunge deja enervati – vor dezbate pe larg cu colegii si dupa masa de pran se vor gandi deja la cum va fi seara, la intoarcere).

Ce se intampla insa in adanc? Ce mai putem spune ca aduce summit-ul? Avem un castig de imagine ca tara organizatoare? Sunt alte beneficii?

Share
52 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge