Sunt mentionati undeva cei ce nu-si respecta cuvantul si contractul?

Scriam intr-un material recent despre un loc care a lasat de dorit – cel putin in ceea ce ma priveste in diverse ocazii.

Am remarcat comentarii care confirmau parerea despre acel loc – si au vorbit si despre altele. Am remarcat de asemenea ca o persoana zicea ca ar trebui sa “taxam” comportamentele care dezamagesc – de la locuri unde sa mancam pana la firme care omit sa plateasca sau nu isi respecta obligatiile contractuale.

Ce parere aveti insa despre acest comportament? – companii si persoane care uita sa plateasca dupa ce au primit un serviciu (chiar cu contract). Dincolo de procedurile juridice, ar trebui sa se mentioneze numele lor undeva?

De altfel am remarcat si site-ul www.kko.ro – unde se pare ca exista multe nemultumiri postate. Cine le ia insa in seama (pentru ca locurile unde apar precizari despre firme si nu numai sunt mai multe)?

O tema sensibila – mai ales ca aducem in discutie imaginea negativa, dar potentiala aparare a altora in relatia cu anumite firme (sau evitarea unor locuri si companii). Cum se poate rezolva o astfel de situatie: daca o companie plateste si se posteaza apoi o rectificare are acelasi impact – sau ramane prima impresie negativa? Conteaza un comentariu anonim – si cat de multi isi vor asuma o parere si o precizare?

O tema sensibila, un subiect delicat – si pareri sper multe.

Later edit: ar mai trebui poate adaugat faptul ca evident ca pot aparea intarzieri – de plata de exemplu – si ca acestea pot fi intelese (sunt sigura) daca sunt in termeni rezonabili si mai ales daca acea companie care intarzie sa plateasca precizeaza din timp, solicita o amanare. Este insa extrem de importanta atitudinea abordata – pentru ca sunt situatii in care partea vinovata dupa ce nu respecta anumite termene are si o atitudine care lasa de dorit.

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge