Cumparaturi prin casa de comenzi

Multi ne amintim de cumparaturile facute la casa de comenzi – nu prin internet ca acum ci prin telefon, ca pe vremuri. Aceia isi aduc aminte si cum le erau livrate acasa produsele – si poate cat de fericiti erau cautand printre bunatati lucrurile dorite.

Cei ce se uita si pe sectiunea de Blogroll a acestui blog au remarcat poate aparitia, relativ recent, a unui nou link- EDHD – Direct Home Delivery. Urmand linkul ajungeti, firesc, la un blog – al acelei case de comenzi. Un blog colectiv unde aflati despre “pataniile” echipei – care munceste la lansarea casei de comenzi online; un loc unde faceti cunostinta cu cativa dintre cei de la DHD, un blog care aduna incet-incet din ce in ce mai multi cititori.

Dar nu despre blog vreau sa vorbesc in principal aici. Ci despre casa de comenzi – una care ii poate ajuta pe multi sa isi faca diverse cumparaturi cu livrare acasa – scutind astfel ore intregi necesare deplasarii, statului la coada si asa mai departe. Pe site-ul oficial www.edhd.ro gasiti atat o gama larga de produse din care va puteti alege ce aveti nevoie, cat si articole (care, am aflat din surse sigure ;), vor fi pe viitor diversificate).

Intr-o perioada in care timpul nu numai ca pare ca este insuficient – ci chiar a devenit insuficient (cercetarile arata ca intervalul orar de 24 de ore – o zi – de acum este echivalentul a doar 16 ore din cele 24 ale unei zile de acum [DOAR] cativa zeci de ani) – incercam sa ne eficientizam activitatile. In acest context, cumparaturile ce pot fi realizate apeland la o casa de comenzi – in functie de preferintele fiecaruia, fireste – devin o solutie ce ne poate surade. Cum nu se percep taxe suplimentare pentru livrarile in zonele acoperite (si amintite la ei pe site) si cum pana acum totul merge bine – nu ne ramane decat sa incercam serviciile EDHD – Direct Home Delivery si, in functie de experienta avuta, sa le ramanem fideli.

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge