Elevate si Dor de Bucovina se alatura PRwave Directory

prwave-directory_2inch.jpgDe la lansarea oficiala si pana acum am avut multe discutii cu diverse agentii si companii care s-ar putea inscrie in cadrul PRwave Directory. Unele s-au materializat – altele asteapta aceasta toamna pentru a prinde viata. Si multe vor fi cele ce vor veni.

Iata ca azi anuntam oficial faptul ca avem 2 noi inscrisi – 2 furnizori de servicii pentru companii. Domeniile – foarte diferite: o agentie ce ofera publicitate in lift – Elevate – si o pensiune ce se constituie intr-un loc interesant de team-building-uri si nu numai – Dor de Bucovina. Prezentarile lor sunt deja disponibile pe PRwave Directory – Elevate si Dor de Bucovina.

“Am ales sa ne prindem cartea de vizita pe peretele PRwave Directory pentru obisnuitii locului (publicul) si pentru ca ne plac entuziasmul si rigurozitatea gazdelor (site-ul mama). O idee excelenta este aceea de a invita colaboratorii sa vorbeasca cu si despre proiectele comune in sectiunea de testimoniale.” Catalina Murariu, brand manager Elevate.

Gabriela Maxim, administrator Dor de Bucovina marturiseste: “Am intrat in Directory pentru a-i invita pe utilizatorii PRwave in Bucovina, in concedii si team-building-uri, pentru seminarii si traininguri la liniste si racoare. Prezentarea noastra a avut cateva sute de cititori inca din prima saptamana, astfel avem incedere ca am luat o decizie foarte buna. Succes lor si viitorilor inscrisi in director”.

In Romania nu exista un loc unde sa fie adunate toate companiile si toti furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, comunicare etc. si agentiile. PRwave Directory se constituie intr-o resursa completa pentru PR si afaceri – cu furnizori, produse si servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate si pana la asistenta tehnica, de la suport IT si pana la catering pentru evenimente). Categoriile sunt numeroase si pot fi oricand completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piata in marketing, relatii publice, publicitate si promovare.

Mai multe detalii despre inscriere aflati de aici .

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge