Mesaj pentru toti cei ce trimit CV-uri

PRwave a crescut in timp – si site-ul si firma. Am ajuns astfel sa fim cautati – nu doar de studenti ci si de persoane cu studii si experienta. Valorosi si de dorit sunt toti.

Primim multe CV-uri – si din pacate nu mai apucam sa le raspundem tuturor. Chiar vorbeam zilele acestea cu cineva – si imi spunea ca oricum un email de genul: “va multumim pentru interes, dar nu avem niciun loc liber acum – dar va pastram in baza de date” este unul descumpanitor.

E drept ca este de dorit sa primeasca fiecare un raspuns. Ca e nu doar de dorit ci si frumos. Doar ca uneori nu apucam sa facem acest fapt. Preferam in schimb sa avem foldere unde sa salvam acele CV-uri si scrisori de intentie si sa le indexam cu unele cuvinte cheie – unii cu experienta pe online; altii stiu limbi straine gen germana (mai putin familiare multora) si tot asa. Se intampla sa avem proiecte pe care sa contactam persoane cu care sa lucram. Alteori se intampla ca locul lor sa fie in alte agentii. Timpul le asaza pe toate.

Le multumesc insa tuturor celor ce au investit incredere in PRwave si si-ar dori sa ne fie colegi. Si mi-ar placea sa ii putem angaja pe toti! Le doresc tuturor succes oriunde ar ajunge!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge