Serge et Nivo Rahoerson Trio – proiect amanat

Va spuneam aici ca ne bucuram ca vom avea ocazia in acest an sa ii revedem intr-o serie de 4 concerte in tara pe Nivo, Serge si pe Max. Din pacate insa… iata ca de la vorba la fapta a fost un pas prea mare. Nu am reusit sa facem rost de fondurile necesare seriei de spectacole.

Proiectul insa a suferit o amanare – pregatim acum proiectul pentru la anul, sperand ca in primavara lui 2009 sa vedem acest vis frumos devenit realitate, sa ii aducem in tara pe Serge et Nivo Rahoerson Group.

Ii multumesc pe aceasta cale Catiei, cea care a pastrat permanent legatura cu Serge si Nivo, cea care a avut ideea acestor concerte (povestea o stiti deja – cum de la primul sau roman, Inca un pas, s-a ajuns la aducerea grupului in Romania in primavara), cea care mi-a fost alaturi, m-a sfatuit si cea care iata a decis sa mergem mai departe cu frumosul proiect.

Sper ca reusind sa trimitem prezentarea (oarecum similara cu cea din acest an) tuturor companiilor pentru un eveniment in anul ce vine sa reusim sa facem rost de suportul financiar necesar din vreme si sa reusim sa aducem cateva clipe de neuitat tuturor celor ce vor veni la concerte. Despre amanare a scris si Catia, care va invita de altfel sa vizionati aici si un cantec al grupului.

Pe curand asadar!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge