Cafeneaua si alte recomandari Masca

Teatre avem cateva (si chiar foarte bune) in capitala. Avem si in tara, desigur, numai ca in acelea nu am ajuns, astfel ca ma limitez la ceea ce cunosc spre a nu vorbi din auzite. (Singurele interactiuni cu teatrele din tara sunt cele in care vedeam vreun spectacol dat la TV – pe unele dintre posturile Televiziunii Romane).

Am fost sambata aceasta la Teatrul Masca – cel condus de Mihai Malaimare – la piesa Cafeneaua. O comedie stil Comedia del’arte – dar in fapt o reprezentatie bine gandita si aranjata, cu actori foarte buni si cu personaje extrem de bine construite. Situatii clare, muzica, zambete si hohote de ras. Ba chiar si… interactiune cu actorii.

Un moment de pauza, o oaza de veselie intr-un peisaj cu multe elemente triste.

Teatrul Masca va asteapta permanent cu spectacole multe si de buna calitate – amintesc aici inca 2 comendii: Indragostitii (ce a avut premiera in urma cu numai 2 saptamani) si Gemenii. Insa o prezentare detaliata a spectacolelor de sala gasiti pe site-ul oficial, aici. Fiecare dintre spectacole merita.

Cunoscutul Mihai Malaimare a gandit si diverse activitati care au facut ca teatrul sa coboare in strada, printre oameni. S-a ajuns astfel la o serie de spectacole in spatii neconventionale – despre care aflati detalii aici.

Site-ul Teatrului Masca mai are un lucru… inedit: Codul spectatorului.

Mai multe recomandari asadar – in cursul saptamanii pentru a avea vreme sa va luati bilete (programul spectacolelor il gasiti aici).

Vizionare placuta!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge