Kilipirim de toamna (2008)

Lunea e zi de pus tara la cale si facut planuri. Au loc sedinte in care se stabilesc prioritatile si responsabilii diverselor activitati; au loc intalniri care aduc planuri de viitor.

Ei bine, fiind luni, va fac si eu o recomandare, in calitate de iubitor si mai ales cititor de carti: Editia din toamna lui 2008 a cunoscutului targ de carte cu reduceri semnificative Kilipirim. Acesta are loc, ca de obicei, la Sala Dalles, intr-un spatiu special amenajat in perioada 12-16 noiembrie.

Despre targ am aflat dintr-un singur loc: o insemnare de pe blogul Editurii Tritonic, o editura ce a aniversat recent 15 ani de activitate (si careia ii doresc multi-multi inainte), o editura ce pune pret pe calitate si carti de valoare, publicand autori cunoscuti din domenii interesante in colectii diverse, dar oferind si multor tineri autori ocazia de a se lansa; in sfarsit, o editura ce a dat curs (alaturi de alte cateva) initiativei noastre de pe PRwave – Books Wave.

Revenind la Kilipirim, nu uitati ca acest targ e unul cu intrare libera si la care editurile aduc carti cu reduceri importante.

Ne vedem acolo!

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge