27 sau despre dorinte

O zi poate fi pentru unii o piatra de hotar. Pentru altii poate fi prima zi din viata lor. Aceeasi zi poate trece neobservata in viata altora, in timp ce unii poate abia asteapta sa se termine sau sa o uite daca s-a intamplat ceva mai putin frumos.

O zi de luni presupune de obicei un inceput: de saptamana.

Poate fi si un inceput – un nou loc de munca (e cazul pentru doi prieteni azi – carora le urez succes).

Un inceput este si pentru mine – si nu doar de saptamana. In fiecare zi de 17 noiembrie (de dupa lansarea acestui blog) intru la pagina despre mine si modific varsta. De astazi acolo va scrie 27 de ani.

O varsta ne-rontunda. Dar un inceput, o posibilitate de a finaliza anumite lucruri incepute sau de a implini altele de care nu m-am apucat. Un inceput ce poate conduce oriunde. Nu o sa fac aici un bilant al anului ce a trecut. Nici o privire retrospectiva a vietii. In final, e o zi ca oricare alta.

Mi-aduc aminte de momentul in care am implinit 17 ani pe data de 17. O astfel de coincidenta (data nasterii cu varsta) are loc o data in viata unui om. Iti doresti (de cele mai multe ori) sa fie ceva special, ceva de care sa iti aduci aminte toata viata.

Atunci cand insa iti pui o dorinta e de dorit sa ai grija sa pui si “conditii”: sa fie ceva special, dar de bine, eventual ce anume. Altfel… e posibil sa apara surprize – poate mai putin placute. E drept insa, memorabile.

Si cum spuneam ca e inceput de saptamana, va doresc tuturor o saptamana usoara, frumoasa si cu spor in toate!

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge