Despre Mos Nicolae si Troya

Noaptea de 5 spre 6 decembrie inseamna pentru multi asteptarea cu infrigurare a diminetii pentru a vedea ce a strecurat Mos Nicolae in ghete. Desigur exista o legenda pe care nu toata lumea o stie. Ea poate fi insa usor gasita si pe Internet asa ca nu o voi aminti aici.

Aseara insa, am primit un cadou diferit si incantator. Si nu doar eu ci toti cei ce au mers la Troya. Un spectacol cu adevarat fantastic, frumos pus in scena, cu decoruri si costume impresionante cu dansuri ce ne-au luat rasuflarea, cu sabii ce se loveau scotand scantei si doamne ce se miscau imbietor. Un spectacol de revazut – sau de ne-ratat daca va mai veni in Romania si in anul urmator.

Apoi am mai primit un cadou online de la Catia. O epistola frumoasa scrisa de ea aici si continuata astazi cu cateva versuri dintr-o melodie a regretatei Anca Parghel. De fapt, ziua de ieri a fost precum un pahar intreg: gol pentru disparitia Ancai si din cauza altor cateva elemente de o importanta mai mica – si plin datorita spectacolului fabulos de la Sala Palatului – Troya.

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge