Noutati

In ultima vreme am comunicat mai putin – in exterior – si am facut multe – inclusiv seria legata de PR-ul anului 2009 in Romania pe care o puteti urmari in fiecare zi pe PRwave.

In alta ordine de idei remarcam preturile din ce in ce mai bune pe care le au cei de la Direct Home Delivery – o casa de comenzi online. www.edhd.ro se transforma astfel intr-un punct de reper pentru cei ce doresc sa scape de cozile de la hypermarket. La fel aceasta casa de comenzi se dovedeste a fi o solutie buna si pentru companii – produsele disponibile fiind numeroase. Si cum pe site sunt si articole si retete multe – si permanent actualizate nu putem decat sa ne gandim la consolidarea pozitiei pe piata si la cresterea acestei case de comenzi. Dupa ce incercati experienta comandarii acasa ori la firma, probabil veti reveni cu noi comenzi vazand ca scapati de cozi si de cumparaturile neplanificate.

Agentia de publicitate in lift si indoor – Invent Media – unul dintre primii nostri clienti, si-a relansat site-ul. Comunicatul oficial este disponibil aici iar site-ul accesibil oricui: www.inventmedia.ro.

Planuri ar mai fi: astept sa le vad materializate si sa va pot povesti despre acestea. Intre timp, spor in toate tuturor!

Share
46 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge