Laude

Da – se mai intampla. Intr-o lume in care mereu se gaseste cate ceva de criticat (doar si aici din pacate am ocazia des de a sugera diverse imbunatatiri) iata ca sunt si motive de lauda.

Incep cu Dacia – care, observand ca trebuie date cu ceara anumite suprafete si realizata inca o operatie la toate masinile tip Logan realizate pana in 2006 (daca imi aduc bine aminte), a luat legatura cu toti posesorii acestor masini si i-a indrumat spre centre autorizate. Unii (inclusiv noi) au avut de mers si pana la Dacia Mioveni. Peste tot servicii de calitate, personal pregatit, amabil. Asadar, iata ca se poate.

Al doilea lucru ce merita laudat e Fashion House Outlet Bucharest. Nu, nu fac apologia outlet-ului. Nici macar a celor ce l-au realizat. As vrea doar sa subliniez un lucru: ca ajungi acolo unde stii ca e localizat acest magazint tip outlet si ca vezi niste cladiri interesante, care te imbie sa intri. Infatisarea occidentala se regaseste si in interior. E o placere sa vezi ca se poate si altceva in afara de cladiri de sticla si mari depozite pe post de magazine in care sa mergi saptamanal. Poze cu aceasta galerie gasiti pe site-ul lor oficial – aici (printr-un click se pot mari si vedea mai clar imaginile).

O zi cu cat mai multe laude de oferit!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge