Copiii inteligenti si sprijinirea lor – Chance for life si o reclama frumoasa

Mi-aduc aminte de orele de economie din liceu si de un proiect pe care l-am avut de facut: sa luam in calcul un produs si sa ii propunem strategia (de marketing, pozitionare, pret etc.). La acea vreme am gandit ceva ce nu exista: un pix care pe masura ce scrii sa transforme in continut digital materialul – care sa fie pastrat intr-un “cip” (memory); ultetior ideea era sa poti printa acele materiale – pe fragmente, in totalitate etc; ideea era de asemenea sa ai un mic buton care sa iti ruleze textul pe pix – un display de cateva cuvinte, de-a lungul pixului. E dificil de prezentat in cuvinte – dar sper ca am reusit sa il infatisez cat mai clar.

Profesoara mi-a spus ca daca nu m-ar cunoaste ar crede ca ma gandesc la cum sa copiez mai usor. Cum nu eram genul… era clar ca e vorba de altceva.

Aceasta a fost o idee cum am avut o gramada. O idee cum au si multi alti copii. Unii au poate chiar idei mai bune si utile. Pentru copiii inteligenti se cauta si fonduri. Am vazut astazi chiar o reclama – o campanie a unei asociatii – Chance for life. Marturisesc ca reclama cu inginerii mi-a placut. Sper sa si determine la actiune!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge