“Ghici pe cine iubesc eu” va aparea curand

Catia Maxim, o autoare pe care deja o cunoasteti (Inca un pas, Clipe salvate), a terminat al treilea roman. De fapt, a dat si BT-ul pentru tipar – astfel ca mai e foarte putin si isi va lansa noua carte: Ghici pe cine iubesc eu?.

Catia m-a invitat sa scriu un text pentru coperta 4 a cartii. Invitatia m-a onorat cu atat mai mult cu cat stiu cu cat drag scrie ea. Am citit romanul si am oscilat mult intre tipul de abordare pe care sa il adopt pentru materialul de pe coperta. In final am decis. Si iata ce a iesit: “Smara, Adrian şi Corina. O nouă perspectivă – a celeilalte – dintr-o poveste cu o intrigă aparte. Citind cartea nu poţi rămâne indiferent. Fie te revolţi, vrei să te implici în relaţie şi să pui la punct un personaj sau altul, fie eşti de partea cuiva şi ai lupta împotriva tuturor pentru acel erou. Adrian e bărbatul pe care Corina l-a aşteptat atâţia ani în singurătatea ei. Smara e soţia. O situaţie aparent imposibilă şi totuşi reală.

Va reuşi Ghici pe cine iubesc eu? să lămurească aspectele neclare din Încă un pas? Catia Maxim revine cu un roman cald, captivant, poveşti de iubire care se întreţes şi o perspectivă interesantă asupra vieţii, căsniciei şi fericirii.”

Catia are si un blog care a prins aripi anul trecut si in fiecare zi se imbogateste cu insemnarile autoarei. Va invit asadar si Pe canapeaua Catiei :). De asemenea, va invit si pe site-ul oficial – care urmeaza a fi completat curand cu informatii despre noua carte.

Mai multe despre Ghici pe cine iubesc eu? nu va spun acum. Evident insa o sa anunt din vreme momentul lansarii cartii si locul ales. Pana atunci insa o duminica placuta va doresc tuturor si va invit sa priviti coperta cartii asa cum va arata ea (click pe poza pentru a o viziona la dimensiune maxima)!

Share
299 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge