“Ghici pe cine iubesc eu” va aparea curand

Catia Maxim, o autoare pe care deja o cunoasteti (Inca un pas, Clipe salvate), a terminat al treilea roman. De fapt, a dat si BT-ul pentru tipar – astfel ca mai e foarte putin si isi va lansa noua carte: Ghici pe cine iubesc eu?.

Catia m-a invitat sa scriu un text pentru coperta 4 a cartii. Invitatia m-a onorat cu atat mai mult cu cat stiu cu cat drag scrie ea. Am citit romanul si am oscilat mult intre tipul de abordare pe care sa il adopt pentru materialul de pe coperta. In final am decis. Si iata ce a iesit: “Smara, Adrian ÅŸi Corina. O nouă perspectivă – a celeilalte – dintr-o poveste cu o intrigă aparte. Citind cartea nu poÅ£i rămâne indiferent. Fie te revolÅ£i, vrei să te implici în relaÅ£ie ÅŸi să pui la punct un personaj sau altul, fie eÅŸti de partea cuiva ÅŸi ai lupta împotriva tuturor pentru acel erou. Adrian e bărbatul pe care Corina l-a aÅŸteptat atâţia ani în singurătatea ei. Smara e soÅ£ia. O situaÅ£ie aparent imposibilă ÅŸi totuÅŸi reală.

Va reuÅŸi Ghici pe cine iubesc eu? să lămurească aspectele neclare din ÃŽncă un pas? Catia Maxim revine cu un roman cald, captivant, poveÅŸti de iubire care se întreÅ£es ÅŸi o perspectivă interesantă asupra vieÅ£ii, căsniciei ÅŸi fericirii.”

Catia are si un blog care a prins aripi anul trecut si in fiecare zi se imbogateste cu insemnarile autoarei. Va invit asadar si Pe canapeaua Catiei :). De asemenea, va invit si pe site-ul oficial – care urmeaza a fi completat curand cu informatii despre noua carte.

Mai multe despre Ghici pe cine iubesc eu? nu va spun acum. Evident insa o sa anunt din vreme momentul lansarii cartii si locul ales. Pana atunci insa o duminica placuta va doresc tuturor si va invit sa priviti coperta cartii asa cum va arata ea (click pe poza pentru a o viziona la dimensiune maxima)!

Share
299 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge