Idolii femeilor – un spectacol extraordinar la Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’

Cu siguranta piesa Idolii femeilor este un succes de casa al Teatrului de Revista ‘Constantin Tanase’.

Am fost aseara la teatru. Aveam nevoie de o incarcare a bateriilor, de o pauza, de un zambet (ba nu, aveam nevoie de mai multe zambete si hohote de ras). Alegerea s-a dovedit a fi inspirata: Idolii femeilor este o piesa de revista autentica, o insiruire de momente atent lucrate, pline de savoarea obisnuita acestui tip de spectacol. Nici nu apuci parca sa te bucuri suficient de un moment – ca un altul, cel putin la fel de incantator, incepe.

Nae Lazarescu si Vasile Muraru – ei sunt marii eroi ai acestui spectacol. Multe momente extrem de amuzante si dureros de reale le apartin. In acelasi spectacol apar insa multe alte nume mari – momente interesante au si Cristina Stamate, Adriana Trandafir dar si o multime de alti actori – tineri si extren de talentati ai teatrului: Miruna Birau, Monalisa Basarab, Ortansa Stanescu, Raluca Guslicov, Diana Radu, Ana Maria Donosa, Cristi Simion, Nae Alexandru si Paul Talasman. Impresionant a fost si baletul teatrului – condus de coregraful Cornel Popovici. Cateva momente de dans atent gandite, pe un fundal muzical foarte bine ales, costume numeroase, foarte bine realizate – toate au incantat audienta si au primit aplauze minute intregi.

Ar fi pacat sa va spun care sunt personajele politice si situatiile la care se face referire. La fel de neinspirat ar fi sa va spun anumite glume ori sa incerc sa caut online anumite momente.

Va recomand insa din suflet acest spectacol. Lansat anul trecut – este inca un succes, jucandu-se cu sala plina (parter si etaj). Sala in cauza este Sala Rapsodia – de pe Strada Lipscani. Va invit de asemenea sa aflati mai multe despre spectacol chiar de pe pagina oficiala de pe site-ul teatrului – aceasta. Aveti si o selectie de poze – desi imaginile si momentele sunt mult mai multe – dar trebuie sa aveti si surprize frumoase.

Pentru cei ce nu stiu Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’ are o lunga istorie. Deseori doar in acest cadru se puteau spune – pe ascuns, cu provocari si utilizand diverse procedee lingvistice – mari adevaruri. Avem inca mari actori ai acestui gen de teatru – apreciat de foarte multe persoane si sper sa ii avem alaturi multa vreme si, la fel, sper ca teatrul sa dainuie multi ani de acum inainte.

As putea scrie mult si bine despre Idolii femeilor – si nu doar despre aceasta piesa a teatrului. Stiu insa ca online nu se citesc articolele foarte lungi. Sper asadar ca aceasta insemnare sa va provoace

a) sa mergeti la teatru;

b) sa mergeti la Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’- indiferent de piesa ori chiar

c) sa mergeti la Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’ la Idolii femeilor

si apoi sa imi spuneti cum a fost. Un gen cu siguranta apreciat, actori de valoare, momente de neuitat, clipe de incantare si mai ales destindere! Vedeti si daca veti fi printre cei la care se fac aluzii 😉

Biletele sunt doar 25 de lei la parter si 20 lei la etaj.

Share
72 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge