250 de carti recenzate pe PRwave.ro – si continuam

Am spus in nenumarate randuri ca imi place sa citesc. De asemenea incurajam cititul – atat al cartilor din domeniu, cat si al celor de timp liber.

Acum ceva vreme (a se citi cativa ani) am lansat la PRwave rubrica Books Wave – un loc unde ne-am propus sa prezentam cartile in mod obiectiv, incercand sa sugeram cui s-ar adresa acea carte, mentionand ce contine astfel incat cei ce citesc aceste carti sa iti dea seama daca le-ar fi utila cartea sau daca le-ar placea un roman sau altul.

Am avut multe tipuri de recenzii – in functie si de carte. Una e recenzia unei carti de PR de exemplu si alta a uneia cu vampiri 🙂

Am ajuns la 250 de titluri prezentate. Ne-am bucurat sa descoperim acest lucru – cel de-a 250-a carte prezentata fiind 50 de experimente privind psihologia managerului. Cum sa reusesti la locul de munca. Mai avem deja cateva carti primite pe care urmeaza sa le prezentam in saptamanile urmatoare. Sunt atat cateva romane, cat si cateva lucrari de PR si comunicare si branding.

Va invitam asadar sa descoperiti in fiecare saptamana cate 2-3 titluri prezentate in cadrul rubricii de recenzii Books Wave.

Am inceput cu un titlu de la BrandbuildersCercetarea de marketing. Am continuat cu titluri de la (amintim editurile in ordinea colaborarilor) BizBooks, Curtea Veche Publishing House, Editura C.H. Beck, Editura Tritonic, Quality Books, Editura Aldo Press, Humanitas, Grupul Editorial Corint (Corint Junior, Editura Leda, Editura Runa), Editura Vremea, Pro Editura si Tipografie, Editura CD Press, Editura Herald, AMSTA Publishing, Cartio si Editura Polirom.

Le multumim tuturor celor ce au dat curs invitatiei noastre de a colabora. Cu unele edituri colaborarea a fost mai scurta – cu altele continua si in prezent. Desigur ca suntem deschisi si spre noi colaborari – daca sunt edituri ce doresc acest lucru.

Speram sa contribuim la a promova lectura si dragul de carte – acest obiect ce ramane din generatie in generatie, acest obiect cu parfum special – cartea cu miasma-i minunata de la tipar ori cu paginile ingalbenite de timp.

Lectura placuta va dorim tuturor! si va asteptam sa ne fiti alaturi in continuare!

Share
66 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge