Butonul de double-click sau despre marci ce te cuceresc imediat

Mai demult – a se citi acum cativa ani de zile – mi-am luat un mouse. Era rosu, superb, optic. DIncolo de frumos si rosu cum imi doream, era si extrem de comod la utilizare. Adaug ca avea si adaptoare – usb-ps2 – si o sumedenie de optiuni interesante si noi la acea vreme.

Mi-a placut foarte mult acel mouse – de altfel il mai am inca si inca functioneaza. Intre timp am mai luat calculatoare sau laptop-uri si ca atare am luat si alti mousi. Am ales insa mereu aceeasi marca.

De ce?

Acele “chestii in plus” – utile – m-au cucerit. Spre exemplu butonul de dublu-click. Unul foarte util in ce am eu de facut.

Asa se face ca eu cumpar mousi A4Tech. Au o sumedenie de produse care pot ajunge sa multumeasca pe oricine. Am acum acest produs: BatteryFree Wireless Optical Mouse – Model: NB – 75D.

La fel am ramas fidela si marcii de laptopuri de la care mi l-am luat pe primul. Si mai sunt exemple de astfel de marci care m-au cucerit si continua sa merite investitia mea (de incredere si financiara).

Voi ce astfel de branduri aveti – marci care sa va fi cucerit la un moment dat si acum sa luati automat de la acea firma ceva? Si, mai important, cu ce v-au cucerit?

Share
11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge