Listele media si o recomandare pentru PRi si nu numai

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai deja experienta acumulata, ai nevoie de liste de media. Jurnalistii sunt importanti pentru orice companie, articolele fiind cautate (a se citi dorite/solicitate) de mai toti directorii de firme, indiferent de dimensiunile acestora.

Din pacate insa, desi unele elemente par a tine de bunul simt in relatia cu mass-media, ele sunt incalcate. Adesea se ajunge chiar la conflicte cu reprezentantii mijloacelor de informare in masa (conflicte mai mult sau mai putin mediatizate/vizibile) din incalcarea acestor reguli.

Iata mai jos un clip scurt despre listele media si gestionarea lor. Imediat dupa videoclip va ofer si un link – recomandare utila tuturor celor din domeniul relatiilor publice – inclusiv studentilor. Resursa se regaseste si in cadrul rubricii dedicate de pe PRwaveResurse (sectiunea Publicatii), rubrica pe care va invit sa o accesati – pentru a vedea instrumente utile si va astept cu sugestii pentru a o completa.

Videoclipul dupa cum se vede apartine PR Camp. Exista si un site dedicat – unde gasiti mai multe astfel de momente si recomandari – pe teme diverse. Vi-l recomand si va invit sa il accesati: PR Camp.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge