Publicitate pe PRwave.ro si nu numai

De-a lungul timpului am avut diverse intrebari venite fie din partea unor companii, fie din partea unor agentii.

Desi am promovat inca din momentul lansarii serviciul de promovare integrata – o noutate acum peste 4 ani – nu am postat niciodata o politica de publicitate pe PRwave care sa includa toate elementele disponibile.

Am reunit insa toate posibilitatile de a obtine vizibilitate pe site-urile PRwave.ro, PRwave Directory si pe blogurile Violeta-Loredana si PRwave Blog intr-un document ce are o pagina dedicata pe PRwave – Publicitate pe PRwave.

Reiau mai jos elementele importante (in afara descrierii site-ului si a altor informatii suplimentare) astfel incat oricine este interesat de promovare sa poata gasi usor modalitatile de colaborare.

Tipuri de publicitate
PRwave include site-urile www.prwave.ro si www.prwavedirectory.ro si de asemenea blogurile //loredana.prwave.ro si www.prwave.ro/blog In consecinta exista mai multe tipuri de publicitate disponibile:

  • asocieri de imagine si proiecte speciale
  • bannere pe site, in cadrul blogurilor sau in cadrul newsletterului PRwave
  • advertoriale
  • inserare la rubrica PRwave va recomanda in cadrul newsletterului PRwave

Asocieri de imagine si proiecte speciale
Intotdeauna la nivel de PR asocierile de imagine aduc mult mai multe beneficii decat o simpla achizitie de spatiu. PRwave a oferit inca de la a sa lansare (si pentru acel moment a fost o noutate) campanii integrate. Putem asadar gazdui pe site campanii speciale care pot fi discutate separat si pot include pe de o parte elemente de publicitate (pe site, bloguri si newsletter) si pe de alta parte articole si materiale ce tin mai degraba de PR si discutii pe forum sau concursuri organizate pe site.

Fiecare asociere de imagine va fi discutata separat – intrucat important este ca aceasta alaturare sa aduca beneficii ambelor parti.

Bannere
Pe site-ul PRwave sunt disponibile 2 formate de bannere: 728×80 pixeli si 120×120 pixeli) plasabile in partea dreapta sau in partea de jos a site-ului). Exista de asemenea si banner 130×130 pe bloguri si de asemenea bannere format .jpg in cadrul newsletterului PRwave (format 670×90 pixeli).

Pentru campaniile de bannere pe site recomandam achizitionarea pentru minim 2 saptamani – pretul fiind mai bun decat la numar de afisari.

Advertoriale si recomandari
Pe site-ul PRwave sau in cadrul blogului loredana.prwave.ro pot intra advertoriale care vor fi insa marcate corespunzator insa vor fi de asemenea incluse in cadrul newsletterului PRwave. Pe blog pot intra materiale insa cel mai probabil vor fi trecute prin filtrul propriu si vor iesi materiale speciale. Orice recomandare de produs va implica testarea lui.

In functie de tipul de produs care se doreste a fi recomandat vom decide daca se accepta produsul pentru testare si daca este nevoie de plata pentru recomandare.

PRwave va recomanda
In cadrul newsletterului exista o rubrica speciala numita PRwave va recomanda in care pot fi inserate recomandari. Regimul este insa unul special – realizandu-se asocieri de imagine in acest caz doar cu produse/companii compatibile cu stilul PRwave si cu tot ceea ce simbolizeaza acest proiect.

Preturi
Fiecare campanie si tip de publicitate se discuta separat, tarifele specificandu-se de asemenea pe proiect. Nu incurajam testarea pietei pentru a afla preturi orientative. Orice solicitare de furnizare a unor preturi va trebui sa includa detalii despre proiect – tocmai pentru ca in functie de produs, tip de spatiu dorit si campanie se pot discuta preturi adaptate.

Blogurile PRwave (//loredana.prwave.ro si www.prwave.ro/blog) sunt de asemenea vizitate, iar newsletterul saptamanal al PRwave.ro ajunge la aproape 2500 de adrese.

Share
16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge