Cum a fost la relansarea romanului “Ghici pe cine iubesc eu” de Catia Maxim

Ieri dupa-amiaza, la 17, in cadrul unei librarii (cea de langa Muzeul National de Istorie a Romaniei) de pe Calea Victoriei a avut loc o relansare.

Un eveniment ca intre prieteni – cei ai scriitoarei Catia Maxim si ai personajelor din cadrul romanului Ghici pe cine iubesc eu. Am avut deosebita placere sa vedem oameni interesati de lectura venind intr-o zi de vara si perioada de concediu la relansare. Ne-am bucurat de asemenea sa avem si jurnalisti aproape.

Relansarea de carte a fost organizata de PRwave INTERNATIONAL – insa am primit un enorm sprijin din partea unei doamne de exceptie: Carmen Dumitrescu, cea care se ocupa de libraria 95Academiei.

A fost gandit un eveniment tip intalnire fireasca intre oameni. Spatiul a fost ales special: o librarie, locul in care cartea se intalneste cu Maria sa, cititorul. Romanul Ghici pe cine iubesc eu s-a vandut foarte bine, iar povestea si mai ales modul in care ea a fost infatisata de Catia Maxim au suscitat interes – de aici de fapt si reintalnirea cu cititorii si relansarea acestui roman.

Catia ne-a spus ca “De cate ori am ocazia afirm cu convingere ca bucuria e un sentiment aproape permanent al existentei mele. Cum altfel pot caracteriza eu acest moment in care la initiativa doamnei Carmen

Dumitrescu, eu autor, putin cunoscut, ma intalnesc cu voi: cititori, prieteni si iata si reprezentanti ai presei, intr-o zi torida de vara, in perioada de plina vacanta? Sa mai adaug ca Adrian personajul acestui roman are inca o data ocazia sa va spuna, in felul lui cate ceva despre acel barbat care arunca toate mastile, ipocriziile,caruia nu-i pasa daca-l judecati sau il iubiti,daca il faceti rege sau il rastigniti.Caci el e rebelul pur in cautarea propriului sine. Sa mai adaug ca scrisul e experienta deplina care-mi ofera sansa sa ma apropii de oameni, astfel incat de trei ani de cand am inceput sa scriu am adaugat noi si noi prieteni? Prin urmare experienta scrisului va fi, sper, materializata in urmatorul roman pe care l-am inceput deja si car

e va fi o surpriza, dar mai ales o provocare pentru mine insami, fiind o abordare a unei noi tematici.”

“Ghici pe cine iubesc eu?”, lansat in primavara anului 2009 s-a bucurat de interes din partea cititorilor, existand librarii in care stocul s-a epuizat . Acesta este cel de-al treilea volum al Catiei Maxim, dupa “Inca un pas” (2007) si “Clipe salvate” (2008). Catia a mai declarat cu aceasta ocazie ca va asteapta pe toti la discutii pe teme diverse pe blogul ei intitulat, botezat sugestiv, Pe canapeaua Catiei. Pe acest blog Catia a scris deja despre eveniment si a pus si cateva poze sugestive pe care va invit sa le descoperiti accesand acest link.

Va multumesc voua tuturor celor ce ati reusit sa ajungeti la aceasta relansare – si va astept pe voi toti ce cititi acest blog sa lecturati romanele Catiei Maxim si sa ne intalnim cu proxima ocazie.

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge