AJR Shows s-a inscris in cadrul PRwave Directory si 20% reducere la inscriere pentru luna august

Anunţăm cu bucurie că AJR Shows s-a alăturat recent companiilor inscrise în cadrul PRwave Directory – www.prwavedirectory.ro confirmând încă o dată importanţa prezenţei în directoarele de nişă relevante pentru o agenţie cu specificul său şi subliniind implicit eficienţa acestui mijloc de promovare. PRwave Directory se constituie într-o resursă completă pentru PR şi afaceri – cu furnizori, produse şi servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate şi până la asistenţă tehnică, de la suport IT şi până la catering pentru evenimente).

În luna august toate companiile/agenţiile care se vor înscrie în cadrul PRwave Directory beneficiază de o reducere de 20%
.

AJR Shows este furnizor de soluţii complete audio-video, Holograma 3D, videoproiecţie full HD, lumini şi scenotehnică indoor şi outdoor pentru evenimente publicitare, expoziţii, conferinţe şi concerte. Informaţii complete despre companie puteţi găsi de acum accesând profilul complet aici. AJR Shows este furnizor pentru: Rin Grand Hotel, Odyssey Communication, Rompetrol, Adevarul, Bricostore, Grupul Realitatea-Catavencu, Autoitalia, Mazda şi alte branduri importante.

Multe companii caută în această perioadă modalităţi eficiente de a se promova online şi offline în rândul publicurilor ţintă. O modalitate eficientă, recunoscută la nivel internaţional dacă se analizează siteurile de profil, este promovarea prin înscrierea în cadrul unor directoare de profil.

“Targetul nostru principal sunt agenţiile de Publicitate şi PR. Vrem astfel să venim în întâmpinarea nevoilor de suporturi de promovare pentru posibilii noştri clienţi, viitori prieteni. Una dintre valorile noastre este comunicarea continuă cu clienţii în vederea stabilirii celor mai bune soluţii. Înscrierea în PRwave Directory a venit natural, completând această valoare a companiei noastre” a declarat Miruna Codeanu, PR&Marketing Manager AJR Shows. Ea a continuat: „Căutam tot timpul oferte pentru clienţii noştri, astfel încât să găsim soluţii cu adevărat utile. Pentru fiecare promoţie pe care am realizat-o până acum ne-am gândit ce se întâmpla în momentul respectiv pe piaţa evenimentelor, găsind soluţii în mod real aplicabile. Vrem ca oamenii de marketing şi PR să ştie că există furnizori care le împărteşesc valorile şi pe care pot conta pentru realizarea evenimentelor spectaculoase. PRwave Directory, un loc prietenos de întâlnire şi comunicare pentru oamenii din marketing, PR, organizare de evenimente, a fost o alegere naturală pentru noi”.

În România nu există un loc unde să fie adunate toate companiile şi toţi furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, comunicare etc. şi agenţiile. PRwave Directory se constituie într-o resursă completă pentru PR şi afaceri – cu furnizori, produse şi servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate şi până la asistenţă tehnică, de la suport IT şi până la catering pentru evenimente). Categoriile sunt numeroase şi pot fi oricând completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piaţă în marketing, relaţii publice, publicitate şi promovare.

Mai multe detalii despre înscriere aflaţi de aici.

Despre PRwave Directory si despre directoare in general am mai scris aici (vă recomand articolul).

Vă aşteptăm aşadar în cadrul PRwave Directory – luna august aducând şi această reducere.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge