Un nou inceput

Din ianuarie 2007 scriu pe loredana.prwave.ro. Am incercat sa raman fidela pozitionarii initiale: afaceri, imagine, comunicare, relatii publice si personal.

Am pus mai putin accent pe zona de personal – si m-am concentrat mai mult pe celelalte domenii. Am strans, in timp, cititori fideli, dar am si descoperit prieteni si noi cititori in fiecare zi. Am aflat multe si am vazut ce se cauta si am aflat ce se doreste. In tot acest timp evident ca si eu am progresat, profesional vorbind.

Am remarcat ca in ultima vreme am ajuns sa fiu mai ales in postura de consultant, mentor, sfatuitor. Dincolo de orice strategie propusa si de elemente ce tin de implementare, acesta a fost “serviciul” cel mai solicitat.

Si nu au fost doar companii – ci si persoane care au dorit diverse sfaturi. Cu o parte dintre ei am intrat in legatura in urma cursului de PR – Relatii publice in afaceri de la AcademiadeAfaceri.ro. Cu altii in urma unor emailuri venite pe PRwave. Cu altii in urma unor telefoane – si tot asa.

Am decis asadar ca e momentul pentru un nou inceput, un pas inainte pentru acest blog. Am ales asadar o tema care sa imi permita sa evidentiez timp mai indelungat anumite materiale (cum scriu de obicei minim un articol pe zi, e drept ca multe care poate ar fi de interes ajung in josul paginii destul de repede).

Voi largi de asemenea zonele acoperite de blog. Cum spre exemplu am si o zona de reviews, veti gasi aici si unele prezentari, experiente cu diverse produse (oferite spre testare sau pur si simplu achizitionate de mine si despre care vreau sa vorbesc). Consider ca o astfel de paleta mai larga de subiecte reflecta preocuparile mele si poate ca unele dintre lucrurile pe care le voi spune vor fi de ajutor si altora. Voi continua sa impartasesc din cunostintele mele, sa incerc sa educ – acolo unde pot -, sa scriu despre temele care pana acum au fost unicele pe care m-am axat. Cu siguranta voi ramane in zona de afaceri – daca ar fi sa imi aduc aminte de codurile culorilor as spune ca albastru inseamna business.

Sper sa va placa. Si tema si, mai ales, continutul.

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge