Noutati din social media

Am ales sa incep insemnarea cu un material video pe care l-am lasat sa va ofere informatiile bine structurate pe care le contine – despre social media. Sper ca vi s-a parut interesant – iar daca doriti si cateva informatii scrise, va recomand acest articol: Statistics Show Social Media Is Bigger Than You Think.

Si cum avem in fapt un video – va mai recomand ceva: un articol despre promovarea prin intermediul materialelor video. Articolul a aparut in Advertising Age si se numeste How to Hit the Spread in Online Video. Articolul sintetizeaza unele elemente de bun simt si ofera si unele recomandari utile tuturor celor ce doresc sa se promoveze eficient online prin intermediul materialelor video.

Am intalnit tot zilele acestea si un material interesant pentru cei ce ocupa functia de CEO: Four Questions A CEO Must Ask About Social Media. Intrebarile sunt utile din doua perspective: cei ce nu sunt familiarizati cu social media pot afla pe de o parte ce pot intreba (astfel incat sa primeasca acele informatii necesare cu adevarat pentru ei) si de asemenea sunt utile celor ce trebuie sa le raspunda celor cu functii de decizie.

Si in final o poveste despre care nu va spun nimic – va las sa descoperiti singuri informatiile si esenta: What Could Happy Billy Teach You About Your Business?.

Sper ca materialele sa va fie de interes 🙂

Share
433 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge