pixlr – Photo editing services – program online util si gratuit pentru design

Recent am ajuns pe un site: pixlr. Am ales un stegulet corespunzator limbii in care imi doream sa fie interfata si da, este disponibila si varianta in limba romana.

pxlrAm intrat si… mare mi-a fost mirarea sa descopar un instrument online de editare a imaginilor, un instrument profesionist si complet gratuit. Totul se desfasoara in interfata siteului – nu vorbim asadar de un soft care sa fie downloadat si instalat pe calculator.

Exista posibilitatile obisnuite – de creare a unei noi imagini, incarcarea uneia existente etc. Paleta optiunilor disponibile pentru editare este larga, similara cu cea a programelor foarte cunoscute, disponibile contra cost (contra unui cost semnificativ ca sa fim mai corecti).

pxlr se constituie asadar intr-o alternativa utila, online si gratuita pentru orice utilizator care doreste sa nu aiba probleme cu utilizarea softurilor. Desigur ca exista posibilitatea de a dona o suma de bani – orice suma – in cazul in care vi se pare util siteul si serviciile oferite. Sistemul este unul abordat la nivel international si sper sa prinda si la noi.

O initiativa demna de toata lauda si sprijinul posibil. Au si cont pe Twitter si pagina de Facebook.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge