Concurs aniversar Kdo.ro si PRwave

conc_kdo_oct.130Kdo.ro si PRwave lanseaza astazi un nou concurs – ce se desfasoara pana pe 5 decembrie 2009.

Pentru ca ne plac atat de mult kdourile si de 2 ani incercam sa ii incurajam si pe altii sa daruiasca din suflet obiecte cat mai speciale, de ziua noastra dam tot noi cadouri!

Intra pe www.kdo.ro, aici, afla cati ani aniverseaza kdo.ro, raspunde repede la intrebarea de concurs de pe site, apoi intoarce-te aici si posteaza urarea sau sfatul care ti se par cele mai potrivite pentru “varsta” pe care boutique-ul de kdo-uri o implineste.

set_4_farfuriiPe data de 6 decembrie vom anunta castigatorul unui superb set de 4 farfurii colorate si vesele La Mediterranea, semnate de nonconformista designer-ita Agatha Ruiz de la Prada – despre care aflati mai multe informatii de aici.

Se iau in calcul raspunsuri diferite, nu copiate.

Ca de obicei va asteptam cu drag la concurs si va uram tuturor succes!

Kdo.ro este un boutique online de cadouri infiintat in 2007, care isi propune sa aduca publicului larg si companiilor obiecte originale, definite prin stil si inalta calitate. Si pentru ca orice kdo isi propune sa insemne calitate si rafinament, dar si valoare adaugata, in oferta kdo.ro nu intra decat obiecte cu adevarat speciale. Doar un click pe www.kdo.ro iti deschide un univers de kdo-uri cu adevarat minunate, pentru tine si clientii tai.

Share
43 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge