Despre imagine, promovare si profit – la Bran

Am avut un sfarsit de saptamana foarte plin. De fapt, perioada aceasta este una foarte incarcata la agentia PRwave International – si nu ne plangem deloc.

Sambata am avut de sustinut o prezentare la Bran alaturi de Alina Popescu (cea care scrie PRwave Blog si de asemenea are agentia Mirror Communications) pentru unul dintre noii clienti ai PRwave Int. – GS Bet, o franciza de pariuri sportive.

Trebuia sa fim pe la 11 in Bran, sambata. Asa ca ne trezim noi voiosi pe la 5 dimineata – ca doar nu stii niciodata cum va fi drumul si mai bine ajungi mai devreme, decat mai tarziu. Pe la 6 si 12 iesim din casa. Afara o ceata… dar ceata din aceea deasa. Ajungem si o luam si pe Alina de acasa si hai la drum. Mai multa ceata – din cea densa de taiat cu un cutit – ne-a insotit pana pe la Tancabesti. Apoi slava domnului se facu lumina si senin mai ales.

Pe la 10 am ajuns in Bran. Surprinzator de liber drumul la acea ora – dar era sambata dimineata – pentru ca ulterior s-a aglomerat serios. Am luat o mica pauza de o cafea si apoi am ajuns la “locul faptei”. Am mai oferit putina consiliere – si apoi evenimentul a inceput.

Noi eram prima prezentare pe indelete – dupa introducerea/mesajul de intampinare al gazdei.  O sala intreaga plina in mare parte de barbati si 2 femei care erau acolo pentru a le prezenta informatii legate despre metode de PR si comunicare/promovare de atragere si retinere a clientilor.

prez_bran

In cele aproape 45 de minute am reusit sa captivam auditoriul si ne-am bucurat nespus pentru ca la final pe de o parte s-a solicitat prezentarea si, pe de alta parte, oamenii au fost interesati sa realizeze astfel de campanii.

Acum e luni si nu pot sa nu imi aduc aminte de vremea minunata din weekend. Era soare si cald – vreo 22 de grade la Bran. Eram in camasa si nu simteam nevoia de vreun sacou sau geaca.

Aaa, apoi, daca tot a trecut munca, sa inceapa si ceva personal. Am zis ca de plimbat pe acolo mergem sa ne plimbam cu alta ocazie – special pentru aceasta. Asa ca ne-am bucurat sufletele cu peisajele minunate pe care le-am vazut – bogatia de culori a naturii nu avea cum sa te lase rece.

Am zis sa ne si luam ceva de acolo. Am mai fost in Bran dar niciodata nu gaseam ceva frumos. Nici sambata nu am gasit acel ceva care sa imi aduca aminte de Bran – insa mi-am gasit manusi. Evident – dupa ce te duci si ce gasesti :).

Ne-am intors la Bucuresti cu acel sentiment de implinire pe care il ai atunci cand reusesti sa transmiti ceva si cand intalnesti oameni deschisi, carora le poti impartasi cunostintele si de la care poti afla lucruri interesante.

Am revenit cu forte proaspete si eu ma pregatesc deja pentru vineri – cand am o prezentare la Ramnicu Valcea in cadrul unui proiect in care PRwave este partener.

Multe vesti noi, multi clienti noi – ceea ce ne bucura. Ne mandrim mai ales cu faptul ca increderea aratata este meritata. Nu ma laud cu realizarile – desi avem multe si pe diverse domenii – insa… asa din cand in cand mai amintesc cate ceva 🙂

Share
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge