Brelocul RQM – salveaza viata conducatorilor auto – sau despre niste produse interesante de la KDO.ro

Stiti ca nu fac reclama la diverse produse aici, insa am primit o informatie pe care de mult voiam sa v-o impartasesc.

Deseori mergand cu masina la drum lung ma intrebam daca doamne fereste ar aparea o problema si ar trebui sa poti iesi din masina ce ai putea face in cazul in care centura ar fi blocata si la fel si geamurile, iar a iesi din masina ar fi vital.

Ideea de a pastra o foarfeca in masina – in torpedou sau undeva la indemana, cat mai aproape, suna bine – dar parca nu era suficient. Era o solutie totusi.

brelocAm aflat insa ca exista un breloc ce poate fi atasat de cheia masinii si care poate salva vieti. Brelocul QRM poate taia centura de siguranta si sparge geamul lateral al automobilului. Din informatiile oficiale mai aflam ca brelocul are un varf metalic cu arc si tot ce trebuie facut este ca soferul sa pozitioneze brelocul pe geam si sa apese cu putere. Geamul va fi astfel spulberat. Brelocul RQM a fost testat si premiat pentru originalitate si este produs din cele mai bune materiale in S.U.A. si certificat TUV in Europa. Brelocul RQM se constituie astfel intr-un cadou inedit ce poate fi oferit de o sumedenie de companii – practic de orice institutie ce doreste sa arate grija pentru ceilalti. Mai mult, brelocul vine intr-o paleta de culori ce permite alegerea celei mai bune variante pentru companii si poate fi de asemenea personalizat.

usb_incarcareDe altfel Kdo are multe noi produse interesante – inclusiv un USB cu indicator de ocupare a memoriei. Realizat din plastic si oferind posibilitatea de personalizare, acest USB indica memoria ocupata fara a necesita o baterie suplimentara. Capacitatea de stocare e cuprinsa intre 512 MB si 8 GB si culorile disponibile sunt argintiu, verde, albastru si rosu.

Iata asadar o multime de idei pentru companii si pentru toti ce vor sa faca in aceasta perioada cadouri inedite.

Share
48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge