Comunicati deschis si de la bun inceput totul cu partenerii

Se intampla ca o companie sa fie angrenata in anumite momente in diverse parteneriate. Fie ca sunt pe termen lung, fie ca sunt de scurta durata, in ceea ce priveste comunicarea exista o singura si de aur regula: fiti deschisi.

Daca faceti in asa fel incat inceputul sa fie atractiv si interesant si dupa ce potentialul partener a spus da voi veniti cu diverse solicitari despre care el nu stia nu veti avea parteneri pe termen lung.

Daca aduceti mereu lucruri in plus de facut pentru partener s-ar putea iarasi ca acesta sa nu va fie adanc recunoscator.

Daca ascundeti lucruri – mai ales din cele esentiale – veti trezi semne de intrebare si veti lasa loc suspiciunii in cadrul relatiei dumneavoastra. Pe viitor cand chiar nu veti avea nimic de ascuns s-ar putea ca partenerul sa nu va creada. La fel s-ar putea intampla ca atunci cand afla despre elementele ascunse partenerul sa nu fie deloc incantat.

Incercati sa nu puneti castigul pe termen scurt/obtinerea aprobarii ca prim si unic scop intr-un parteneriat. Nu uitati ca un parteneriat inseamna o relatie pe termen lung. Mai mult, un partener cu care nu se mai lucreaza e o persoana care poate sa va aduca beneficii sau prejudicii de imagine.

Ce doriti sa primiti? Cum doriti sa fie relatiile voastre de parteneriat?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge