Cum a fost la intalnirea Catiei Maxim cu cititorii

Ieri, 27 noiembrie 2009, Libraria Sadoveanu a fost gazda unui eveniment special organizat de PRwave INTERNATIONAL: intalnirea autoarei Catia Maxim cu cititorii sai.

Ziua a fost aleasa special – chiar daca in timpul Gaudeamus – si locul de asemenea. Libraria are un farmec aparte, spatiul din spate fiind amenajat in acest an si oferind un loc generos si usor adaptabil evenimentelor. Iar ieri a fost si ziua Catiei Maxim, aniversare a zilei de nastere asadar speciala, alaturi de prietenii ei si ai cartilor sale. Afirmata prin romanele Inca un pas (editura Echinox, Cluj, 2007), Clipe salvate (editura Nicol, Bucuresti, 2008), Ghici pe cine iubesc eu? (editura SemnE, Bucuresti, 2009), ancorate in actualitate si considerate aproape incitante, Catia Maxim este tentata sa abordeze teme din ce in ce mai solicitante.

Ieri a fost o lansare cu oaspeti deosebiti, cu momente inedite si cu multa-multa voie buna.

masa

Gazda ne-a fost Libraria Sadoveanu reprezentata la eveniment de distinsa doamna Geta Munteanu.

geta_munteanu

A urmat apoi un moment pregatit de Teatrul InDArt – 3 tinere actrite care si-au intrat foarte bine in roluri si au interpretat 2 fragmente de carte.

indart

A fost apoi randul actritei Doina Ghitescu, de la ansamblul Ciocarlia si membra a Asociatiei Iulia Hasdeu sa incante audienta lecturand un fragment din carte si vorbind despre carte, Catia Maxim, femeie si intelegerea ei de catre barbati. Actrita a reusit sa starneasca zambete printre participanti cu momentul sau.

doina_ghitescu

Daniel FaT, actor maramuresean care imbina in spectacolele sale teatru si muzica avand un repertoriu larg si deschis la aproape orice gen muzical, i-a incantat de asemenea pe cei prezenti. Daniel a inceput cu o melodie compusa ad-hoc in baza romanului, cu refrenul, firesc, Ghici pe cine iubesc eu, apoi a continuat cu piese cunoscute si indragite, inclusiv cu o corinda maramureseana. Toti cei prezenti au fost incantati.

daniel_fat

A urmat apoi Catia Maxim – zambind in urma momentelor anterioare, dar si emotionata, asa cum este de fiecare data cand se intalneste cu prietenii sai, cititorii.

catia_eu

Probabil ca momentul cel mai emotionant al serii a fost cel in care toti i-am cantat La multi ani Catiei Maxim. Toti ii dorim sa aiba multi ani fericiti, cu sanatate si inspiratie pentru noi si noi romane cu povesti surprinzatoare.

Totul s-a incheiat cu o sesiune de autografe si cu un moment de final stropit cu sampanie, piscoturi si printre toate presarat cu discutii intre oaspeti.

catia_autografe

Va invit sa cititi si ce a spus scriitoarea despre evenimentul de ieri in insemnarea de pe blogul sau.

Cert este ca a fost o seara deosebit de agreabila, o dupa amiaza de vineri petrecuta alaturi de prieteni, de oameni deosebiti, de oaspeti de seama intr-o atmosfera placuta, plina de voie buna cum speram ca vor fi si urmatoarele evenimente si lansari ale Catiei Maxim.

Share
50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge