Vesti si nou cont Twitter

Un weekend mai tacut – poate si pentru ca am mers la cumparaturi – si nu orice fel de cumparaturi. Am luat un nou aparat foto – un Canon Eos 500D – ce va fi folosit de acum incolo la evenimentele PRwave si de asemenea in calatorii.

Despre aparat, drumuri si achizitie a povestit in stilu-i caracteristic Andrei astfel ca va las sa cititi insemnarea sotului direct pe Flying. Poze cu prima zapada realizate cu noul aparat – aici.

travel-moments-125x125Astazi 13 e si o aniversare – un moment special pentru cel mai nou proiect al PRwave – Travel – Moments in Time. Proiectul a implinit o luna – si tin sa le multumesc si pe aceasta cale tuturor celor ce l-au sprinit si ne-au fost aproape – si speram sa va avem alaturi si in lunile ce vin. O sinteza a celor intamplate in prima luna si catre cine pleaca ale noastre calde multumiri vedeti aici.

Spuneam si de nou cont pe Twitter. Ramanand in continuare contul @violetaloredana (cel al meu) de ieri exista si @TravelMoments – cont in care discutiile vor fi in limba engleza si axate strict pe ceea ce tine de calatorii.

La final inserez si in aceasta insemnare o poza – de astazi – din parcul Alexandru Ioan Cuza.

copaci_ior

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge