Ce are Bulgaria si noua ne lipseste

Scriam ieri despre un obiect cumparat din Bulgaria – din primul oras vazut vreodata in afara Romaniei. Intrucat insemnarea aparea pe un blog de calatorii – Travel – Moments in time – mi s-a parut firesc sa ofer macar un link catre acel oras, chiar daca postul nu era propriu-zis despre oras ci despre un souvenir de acolo.

Stiti care e culmea? Ca la o cautare pe Google dupa Veliko Tarnovo primul rezultat a fost siteul orasului IN ROMANA. DA. Exista www.velikoturnovo.info.ro/index1.html.

Evident ca sunt disponibile si versiuni in engleza, bulgara. Dar exista si versiunea in limba tarii de unde vin multi turisti.

Si tot asa imi aduc aminte de una dintre primele insemnari de pe Travel – cea legata de Muntii Rodnei. Nu vreti sa stiti ce informatii oficiale oferim noi. Nici macar de calitate in limba romana – daramite in alte limbi. I s-a mai facut cate unuia mila si a facut proiecte independente – insa nu poti sa nu iti dai seama cum ne batem joc de noi.

Si iar vin si zic – lucruri pe care le-am mai spus si aici si le spun mereu: nu cred ca nu suntem in stare, nu cred ca toti sunt idioti si numai eu imi dau seama ce ar mai trebui facut. Stiu ca nu asa stau lucrurile pentru ca stiu oameni cu idei similare – si oameni din diverse domenii si cu functii diferite.

Si-atunci de ce stau lucrurile astfel?

Acum, la final imi dau seama ca de fapt titlul corect al acestei insemnari ar fi “ce au mai toate tarile ce vor sa atraga turisti si noua ne cam lipseste cu desavarsire”.

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge