Si totusi cele mai frumoase sunt surprizele

surprizapachetA inceput un nou an. Inca de la final de decembrie – si desigur si acum la inceput de an, parca peste tot infloresc bilanturile si planurile.

Aproape toate blogurile pe care ma mai uit au raport de final de an, sinteze, bilanturi sau cum s-or mai numi. Dupa aceea urmeaza un alt post despre planurile de an nou.

Si pe Twitter e la fel. Serios. Planuri in 140 de caractere sau linkuri. Bilanturi la fel.

Evident peste un an o sa fie la fel. O insemnare cu ce a iesit si ce nu – pe principiul cu ce s-a depasit planul si la ce s-a ramas in urma – plus una cu planuri pentru anul ce vine.

Acum e clar ca nu toti isi pun online toate planurile, dorintele, obiectivele. Sunt strategii si strategii, teasinguri, dezvaluiri partiale etc. Nu intru in detalii pentru ca nu despre asta e vorba aici.

Si-acum vin si eu sa intreb: care e anul cel mai frumos din viata voastra?

Pentru mine raspunsul vine firesc. Anul in care s-au intamplat lucruri frumoase, neplanificate. Si au fost si pe plan personal, si pe plan de afaceri.

La inceput de an atunci n-as fi putut sti spre ce ma va purta. Dar da, acela a fost unul dintre anii cei mai reusiti.

Daca faci un plan si nu se realizeaza sentimentul nu e deloc placut. Chiar daca nu ai spus lumii intregi de acel plan si oricat de multe alte realizari ai fi avut, ceva v-a ramane neimplinit. Iar daca devine obiectiv pentru anul urmator si iar nu se implineste, dezamagirea e cu atat mai mare.

Asadar, cat planuiti si cat e intamplare in acest an? Cat e plan si cat e supriza? Cum a fost anul trecut? Si, mai ales, cum v-ar placea sa fie?

Share
66 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge