Asteptari pe vreme de ninsoare

Astazi am avut de facut un scurt drum in afara Bucurestiului.

Am plecat pe la 8 jumatate din oras si, cand iesim spre DN 1 n-am putut sa nu constatam echipa de filmare ce se infiinta “la locul faptei” sa prinda cozi sau modul in care arata drumul pe vreme de ninsoare.

Da, era 9 sau 9.15 – oricum sigur in jur de ora 9.

Da, ningea.

Da, este Romania.

Dar chiar nu ne putem astepta la ceva bun?

Evident am avut parte si de etapa a doua – la intoarcere – cand tot pe DN 1, cocotati pe un pod erau doi – cu camera pe trepied si filmau modul in care arata drumul – aglomeratie. La aproape ora 2 (14) eram cam 8 masini in sir – dar se circula foarte bine – de la Ploiesti la Bucuresti am ajuns fara nicio problema – si in capitala am putut de asemenea circula foarte bine.

Acum la stiri sunt alte detalieri despre cum arata acum coada…

Uneori zau ca imi dau seama de utilitatea unor astfel de transmisii pe niste posturi radio de trafic (precum in alte tari si care da) si hai poate si o sinteza seara la un buletin important de stiri – ori un fragment pe un canal dedicat cum e TVR Info de ex.  Subiectul devine important cand ai cu adevarat ceva de transmis, dar sa te duci de la 9 si sa astepti coada e…. (va las pe voi sa completati – eu am mai multe atribute).

Dar zile intregi in care acesta e subiectul cel mai important de dezbatere deja arata o saracie in alegerea temelor de dezbatere, in selectarea si infatisarea unor preocupari reale…

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge