Ce studii au mai facut cercetatorii?

Cercetatorul – oare ce imagine are lumea despre el?

Eu una imi imaginez o persoana competenta, experta intr-un anumit domeniu, care inteprinde diverse studii pentru a aduce o imbunatatire in domeniul sau.

Descoperirile pot varia: de la unele mici la unele remarcabile. Nici una nu trebuie insa minimizata, pentru ca pas cu pas se fac toate.

Cercetatorii sunt insa si cei carora le dau prin minte diverse… idei de studiat. Daca nu aud la stiri cu cercetatorii – mai ales britanici – care mai de care mai ciudate.

Nu stiu daca aceasta e imaginea pe care si-o doresc, dar zau ca reactia atunci cand aud de un astfel de studiu e sa ma amuz stiind ce va urma.

Uneori afli ca s-au cercetat stiintific si s-a ajuns la concluzia ca e adevarat ceea ce se stia din vremuri stravechi. Dar, nu-i asa, era nevoie de certificarea stiintifica.

Alteori studiile au pornit de la probleme… uneori cel putin ciudate, iar in alte dati de-a dreptul inutile sau nefondate.

O simpla cautare pe Internet dupa studii va arata la ce ma refer. Zau daca nu te astepti sa se faca studii despre orice.

Voi ce subiecte aveti? Dintr-o discutie de ieri ar fi sa se demonstreze ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii.

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge