4 ani de blogging

Loredana.prwave.ro implineste astazi 4 ani. De 4 ani scriu pe acest blog.

Poate suna a cliseu, dar nici nu stiu cand au trecut anii acestia. Insa ii vad in insemnari. Regasesc cu drag scrieri mai vechi si imi dau seama ca sunt actuale si acum. Imi pare rau pentru ca astfel stau lucrurile (mai ales cand ma refer la greseli de PR sau la hibe de comunicare si in imagine). Ma bucur insa pentru ca aceast arata ca multe dintre lucrurile scrise aici nu sunt doar vorbe in vant si nu sunt doar elemente de moment ci, iata, lucruri valabile in timp.

Cei 4 ani inseamna 880 de insemnari pe acest blog. Si totul a inceput cu Citim si scriem. Gandim si existam.

Aceiasi ani mi-a adus aproape prieteni si cunoscuti pe care altfel poate nu i-as fi intalnit. Am descoperit de multe ori cat de mica e lumea si intotdeauna a fost o descoperire placuta sa ma intalnesc cu cititorii sau cu aceia care au lasat si comentarii.

M-am bucurat de fiecare data cand am primit un feedback – fie el lasat sub forma de comentariu, fie, mai important, venit pe telefon, email sau in alt mod ce permite comunicarea si fiind in fapt o confirmare a demersului meu.

M-am bucurat de asemenea si de fiecare data cand cineva mi-a spus ca a invatat ceva citindu-ma, ca a aflat lucruri noi sau a vazut unde gresea ori cum isi poate imbunatati activitatea.

Am pornit blogul ca loc in care sa va spun voua, dragi cititori, ceea ce gandesc, ceea ce traiesc, sa incerc sa educ acolo unde constat lipsuri (si din pacate inca mai sunt), sa ajut atunci cand pot, sa trag semnale de alarma cand este cazul, sa mentionez proiecte si locuri interesante. In timp am spus pe nume si multor lucruri pe care altii le evita – pentru ca fireste nu intotdeauna e usor sa spui lucrurile pe sleau si in niciun caz nu le convine tuturor.

Pentru 2010 am in plan si ceva special legat de acest blog – sper sa am ocazia curand sa va dezvalui despre ce este vorba. Intre timp, ca sa nu devin melancolica sau prea visatoare va spun doar atat: ca voi continua sa scriu atat timp cat consider ca am ceva de spus (pentru moment am inca multe subiecte in minte).

Va multumesc voua, tuturor celor ce ma inspirati (si cu bune si mai putin), va multumesc voua dragi cititori si sper sa imi ramaneti alaturi si pe viitor!

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge