Comunicarea interna a companiei – sau despre un curs tinut la Ramnicu Valcea

Dupa cum poate ati remarcat a fost o mica pauza pe acest blog saptamana trecuta. Intr-adevar vineri si sambata am predat un modul de comunicare interna in cadrul cursului de formare profesionala organizat in parteneriat de Camera de Comert si Industrie Ramnicu Valcea si PRwave – de altfel despre proiect puteti afla mai multe de aici. A fost mai degraba o prezentare cu o discutie deosebit de interesanta si o serie de exercitii la care au participat toti cei prezenti.

Am plecat joi seara – cu un noroc ca la limita sa mi se intoarca sotul dintr-o calatorie si sa mergem impreuna cu masina – iar despre cum a fost drumul am povestit printre altele aici.

Pentru mine a fost o bucurie sa ma aflu in oras si sa tin aceasta prezentare – imi si place, e drept, sa tin prezentari si traininguri.

Voi mai avea o prezentare similara – aceeasi tema dar cu siguranta altfel va fi prezentarea intrucat niciodata nu am 2 identice :), iar conexiuni si paranteze ce se pot face ori discutii ce se pot isca sunt o sumedenie.  Aceasta a doua prezentare va fi in aprilie.

Bineinteles ca a fost amuzant sa constat ca vineri in loc sa coboram la masa a trebuit sa plecam brusc la curs – ceasul se pusese la timp, ne treziseram la timp, dar ora nu era ora Romaniei ci a Germaniei (adica o ora in urma) :).

Si da, la acelasi curs, mi-a cazut un nasture de la pardesiu si s-a desprins (dezlipit) piatra unui cercel – dar nu-i asa ca trebuie sa fie diverse de adus aminte?

Experienta e insa una deosebit de interesanta si abia astept urmatoarea serie 😉 Descopar intr-adevar diferentele intre Bucuresti si alte orase, aflu o multime de lucruri noi si am deosebita placere de a cunoaste noi oameni – ceea ce ma bucura mereu. Chiar si acum am avut vineri seara o intalnire cu una dintre persoanele cunoscute in Ramnicu Valcea.

Share
48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge